Simple Feast – Veckans matkasse

Den här veckan har vi testat matkassen Family Feast från Simple Feast.

“Snabba vegorätter klara på 10 minuter”

Det är vad Simple Feast själva säger och det går verkligen snabbt. Det mesta är färdiglagat och det har gått snabbt att laga till middagen den här veckan, vilket såklart är väldigt trevligt.

En annan positiv grej med den här matkassen är att allt är med. Man får ingen lista på saker som kan vara bra att ha hemma.

Man får också med riktigt goda såser och röror, som såklart också är färdiga. En god sås höjer vilken maträtt som helst. Bonus, alla kryddor som medföljer är färska!

Den här veckans matsedel såg ut såhär:

  • Falafel, Hummus och varma pitabröd
  • Krispig blomkål och Lo Mein-nudlar
  • Mild Dhal och Raita

Som ni ser är vi ganska långt ute i matvärlden och far, vilket alltid är spännande och kul.

Hannas favorit var Dhal och Raita. En trevlig gryta, med en väldigt god kall sås.

Mikael favorit var Falafel. Där fick man enormt mycket sallad samt tre olika röror. Förutom hummus serverades en het chilipasta och en svalkande yoghurtdressing.

Barnens favorit var dock.. ingen av dem. När vi vuxna stormtrivdes med vällagad mat med nya och spännande smaker, meddelade barnen att “det inte riktigt var min favorit”. Falafeln gick bra, som hade ett välkommet pitabröd, men i övrigt blev det ingen fullträff den här gången.

Sen måste det nämnas att det var väldigt mycket mat. Vi valde 4-5 portioner och det blev en hel del matlådor.

Simple Feast Family Feast med 4-5 portioner kostar 999kr för tre middagar. Frakt tillkommer med 59kr. De har en väldigt snygg och enkel sida och det är väldigt lätt att hantera sitt abonnemang. Kundtjänsten är blixtsnabb och trevlig. Flexibiliteten är också bra, där man har fram till på torsdagen kl 10 innan söndagens leverans på sig att beställa eller avbeställa och det finns inte heller någon bindningstid. Flexibelt och helt rätt.

Vår slutsats är att Simple Feast är håller mycket hög kvalitet. En helt ekologisk låda med möjlighet att välja mellan vegetarisk och vegan. Man har verkligen tagit ett modernt helhetsgrepp med ett miljötänk med allt från förpackningar till kylning av maten. Matmässigt landar smakerna och nivån i god restaurangnivå. Den var inte helt optimal för vår familj, men jag vill gärna testa den minst en gång till.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.